Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Γενική Πανελλαδική Λαϊκή Συνέλευση στην πλατεία Συντάγματος - 1η ημέρα

Συμμετέχουμε ενεργά στην Γενική Λαϊκή Συνέλευση της πλατείας Συντάγματος στην οποία λαμβάνουν μέρος εκπρόσωποι από 34 πλατείες όλης της Ελλάδας.
Παράλληλα ερχόμαστε σε επικοινωνία με τους αγωνιστές της πλατείας Συντάγματος που καθημερινά καταθέτουν την ψυχή τους με στόχο την διατήρηση και δυνάμωση .
Την πρώτη αυτή ημέρα γνωρίσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με συναγωνιστές πολίτες από την Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Πάτρα, Σπάρτη, Λαμία, Ηράκλειο Κρήτης, Καλαμάτα καθώς και λαϊκές συνελεύσεις από διάφορες συνοικίες της Αθήνας. Όλους μας ενώνει ένα σύνθημα: Συνεχίζουμε τον αγώνα όπως ξεκινήσαμε ακομμάτιστα, ειρηνικά και με διάθεση να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Δόθηκε συνέντευξη για το ραδιόφωνο της πλατείας Συντάγματος "Ένταση 100,1 fm", συνδεθήκαμε άμεσα με την ομάδα multimedia και μετά διαβάστηκε και το κείμενο ψήφισμα της πλατείας μας.
Σαν εκπρόσωποι της λαϊκής συνέλευσης της πλατείας Αξιοπρέπειας θέσαμε σαν πρωταρχικό μας στόχο την δεύτερη ημέρα να έρθουμε σε επικοινωνία με ακόμα περισσότερους εκπροσώπους και από άλλες πλατείες και συνοικίες καθώς και μετά κατά την διάρκεια της συνέλευσης να κάνουμε απολογισμό και να διαβάσουμε τις προτάσεις για την συνέχεια του αγώνα.


Η συνέντευξη που δόθηκε στο "ένταση 100,1fm"
για να κατεβάσετε και να ακούσετε παρακαλώ πατήστε εδώ



Φωτογραφίες της 1ης ημέρας:


Διαβάζοντας το κείμενο ψήφισμα
Διάφορες φωτογραφίες από την συνέλευση της πρώτης ημέρας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου