Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Κείμενο συμπαράστασης Λαϊκής Συνέλευσης Κέρκυρας προς πλατεία Συντάγματος 31/7/2011

Η λαϊκή συνέλευση των Αγανακτισμένων της Κέρκυρας καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή των Ελληνικών διωκτικών αρχών χθες την νύχτα στην πλατεία Συντάγματος και νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους συληφθέντες συναγωνιστές. Τέλος συνυπογράφουμε το παρακάτω κάλεσμα της λαϊκής συνέλευσης Μολάων:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Καταδικάζουμε την κατάλυση του δικαιώματος της δημοκρατικής διαμαρτυρίας την οποία ορίζει , κατοχυρώνει αλλά και υποχρεώνει σαφώς το Σύνταγμα των Ελλήνων από μία αντιλαϊκή –αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική κυβέρνηση υπαλληλίσκων του διεθνούς οικονομικού φασισμού!
Ομόψυχα και ολόψυχα υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε την άμεση και μαζική ανάκτηση της Πλατείας Συντάγματος από τους συναγωνιστές των γειτονιών της Αθήνας!
Καλούμε τις Λαϊκές Συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα να εκφράσουν άμεσα ,(μέσα από έκτακτες συνελεύσεις), την εναντίωσή τους στην κρατική καταστολή και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την άμεση ανασυγκρότηση και τον συντονισμό της δράσης του κινήματος !
Ο υπό κατοχή Ελληνικός Λαός πρέπει να πάρει άμεσα το μήνυμα ότι  η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ότι το Κίνημα της Άμεσης Δημοκρατίας είναι παντού ΕΝΩΜΕΝΟ και ΔΥΝΑΤΟ!
Σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη επίγνωση του πολέμου και της λεηλασίας που υφίσταται η ΕΛΛΑΔΑ και επομένως δεν σταματάμε την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και δεν δίνουμε «ραντεβού τον Σεπτέμβρη»!
Αγανακτισμένοι της Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου